Reconversia profesională a devenit o soluţie viabilă indiferent de vârstă sau de domeniul prezent de activitate. Acum, poţi ajunge să îţi schimbi drumul profesional într-un timp relativ scurt şi să reuşeşti să obţii un job într-unul dintre cele mai bine plătite sectoare de activitate: IT!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ideea de a participa la cursuri IT poate reprezenta borna care marchează începutul carierei tale ca programator. Însă ai ceva mai bun de atât: mentoratul WellCode!

Spre deosebire de clasicele cursuri IT WellCode îţi oferă un program complex de formare profesională şi dezvoltare personală. Astfel, vei putea să înveţi să scrii cod curat şi corect într-un ritm accelerat şi, în numai 8 luni, să reuşeşti să obţii primul tău job ca programator.

Mentoratul a fost fondat de Petru Trîmbiţaş în anul 2017, în urma experienţei dobândite în cadrul companiilor Facebook şi Google, din Statele Unite ale Americii. În perioada colaborării cu cele două companii americane, tânărul clujean a observat şi conştientizat că succesul profesional este condiţionat de echilibrul din viaţa personală. Din acest motiv, a introdus în cadrul mentoratului un modul de dezvoltare personală, concept unic pe piaţa de cursuri IT din România.

Odată logat pe platformă, vei avea acces la toate noţiunile teoretice de bază şi posibilitatea de a rezolva probleme pentru a ajunge să scrii cod curat şi corect, încă de la prima interacţiune cu aceasta. Platforma funcţionează ca o carte interactivă şi îţi permite să rezolvi probleme atunci când îţi doreşti, din locul în care îţi doreşti şi cât timp îţi doreşti. Cu toate că vei învăţa independent de evoluţia celorlalţi utilizatori, nu vei fi niciodată singur! Mentorii îţi vor fi alături pas cu pas şi te vor ghida până la angajare.

Programul gândit de Petru Trîmbiţaş este conceput astfel încât să beneficiezi de susţinere şi ghidare până la obţinerea primului tău job ca programator. În consecinţă, după ce vei reuşi să parcurgi platforma integral, mentorii te vor ajuta să îţi scrii propria aplicaţie şi să îţi dezvolţi portofoliul de proiecte. Apoi, în etapa următoare, mentorii îţi vor arăta cum să îţi rafinezi abilităţile soft skills şi tehnice, pentru a deveni alegerea angajatorului.

Concomitent cu formarea profesională, în cadrul mentoratului, vei beneficia şi de ghidare din partea specialiştilor în dezvoltare umană. Coachii te vor ajuta să înţelegi şi să conştientizezi impactul pe care emoţiile şi gândurile negative îl au asupra evoluţiei tale profesionale. Totodată, coachii te vor susţine să îţi dezvolţi un stil de viaţă sănătos, bazat pe un regim alimentar echilibrat, o igienă a somnului sănătoasă şi sport.

Fiecare dintre aceste detalii te va ajuta să îţi creşti puterea de concentrare şi să îţi dezvolţi gândirea analitică, esenţiale în activitatea de programator. Datorită acestui concept unic pe piaţa de cursuri IT din România, vei reuşi să îţi păstrezi motivaţia şi să îţi schimbi mindset-ul cu unul setat către succes.

Fondatorul mentoratului susţine că drumul de la idee la reuşită poate fi parcurs în doar 8 luni, cu condiţia să respecţi 3 reguli simple:

  • să asculţi şi să respecţi întocmai sfaturile mentorilor;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să lucrezi 15 – 20 de ore săptămânal.

Te îndoieşti? Programează o şedinţă de consultanţă cu mentorii şi convinge-te de diferenţele dintre clasicele cursuri IT şi mentoratul fondat pe filosofia celor două mari companii americane, Facebook şi Google.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.