Daca esti un fan infocat al sporturilor, probabil ai pus, macar o data, pariu pe echipa favorita. Fie ca iti place sa urmaresti meciurile din confortul propriei case sau sa mergi pe stadion de fiecare data cand ai ocazia, adrenalina oferita de asteptarea rezultatului pozitiv in favoarea echipei tale este incomparabila cu alt sentiment. In plus, atunci cand pariezi pe un anumit scor, aceasta senzatie se dubleaza, iar miza, pentru tine, este mai mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daca nu vrei sa pierzi timp mergand la agentiile de pariuri, iti poti testa online abilitatile de intuire ale scorului. Pentru asta, trebuie sa fii, in permanenta, informat. Poti intra pe site-ul www.pontul-zilei.com, unde vei putea afla cele mai noi stiri si sa te pui la curent cu tot ce intampla in lumea sportului, pe plan national si international.

Iata care sunt lucrurile pe care este bine sa le urmaresti in momentul in care pui pariuri online:

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
  • Verifica zilnic ponturile

Astfel, vei face pronosticuri cu sanse mai mari de castig. Aici te pui la curent cu evolutia echipelor, ultimele rezultate obtinute, dar gasesti si un istoric pe scurt al meciurilor castigate, informatii despre jucatori, formula de start a partidelor si alte lucruri relevante. Ca sa fii sigur ca ai toate sansele de castig, acceseaza ponturi pariuri sportive si citeste despre formatiile de care esti interesat.

  • Urmareste biletul zilei

Daca pariezi, in mod sigur esti curios sa afli care este biletul zilei. Acesta este, de obicei, alcatuit din cele mai probabile rezultate, adica sunt biletele cu cele mai mari sanse de reusita. De exemplu, poti verifica biletul zilei azi 12 martie online, simplu si rapid. Poti urmari, inclusiv, pe perioade lungi de timp care sunt parerile celor specializati in acest domeniu, ca sa iti faci o idee despre cum au evoluat echipele si care sunt formatiile cu cele mai mari sanse de a castiga campionatele europene sau mondiale.

  • Parerile celorlalti pariori

Exista foarte multe grupuri de pariori, fie profesionisti sau amatori. Le vei gasi atat pe site-uri specializate, cat si pe Facebook. Acolo poti intra pentru a schimba pareri, sfaturi sau informatii cu alte persoane care pariaza. Este bine sa afli parerile celor cu mai multa experienta decat tine, dar, in acelasi timp, este bine sa te folosesti si de intuitia si cunostintele tale. Pentru acest lucru, informeaza-te permanent si urmareste meciurile din domeniul sportiv care te intereseaza.

          Urmeaza pasii prezentati mai sus pentru a te asigura ca nu vei avea de pierdut de pe urma pariurilor. Din contra, poti avea de castigat daca iei decizii informate cu privire la biletele tale. Asa ca, urmareste-ti sportul preferat si afla daca ai ce iti trebuie pentru a obtine si profit din pasiunea ta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.