Pentru o bună bucată de timp, cămăşile minimaliste au fost alegerea oricărei femei atunci când vine vorba de evenimente. Recent, bluza cu volane a luat val-vârtej industria modei. MBG Collection răspunde acestei tendinţe cu propriile designuri, noi şi inedite. Află mai jos despre cum poţi să le asortezi şi cu ce le poţi purta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când vine vorba de modă, ştim cu toţii că gusturile nu se discută. Totuşi, pentru femeile care caută inspiraţie şi idei despre cum pot purta o bluza cu volane, acestea ar fi piesele de bază cu care ar putea să combine acest articol vestimentar:

  • Pantalonii eleganţi sau cei din piele
  • Fustele simple, din piele sau cu printuri îndrăzneţe

Puţin despre bluza cu volane - un scurt istoric şi cum a revenit în moda de azi

Ştiaţi că bluza cu volane a fost mai întâi folosită de către soldaţii din secolul XXVI? A evoluat, totuşi, rapid, într-o modă care a devenit populară, mai apoi, în era victoriană, unde bluzele cu volane au fost alese de mulţi bărbaţi, însă elementul volanelor a fost inclus şi în rochiile de damă. Odată cu schimbările aduse de secolul XX, hainele au devenit mai puţin restrânse de rolurile de gen iar femeile au început să poarte pantaloni şi cămăşi.

Ajungem, astfel, în ziua de azi, când bluza cu volane este un articol vestimentar care emană feminitate. O astfel de bluză poate prezenta nu doar eleganţă, ci şi un spirit jucăuş. Aşadar, acum că ai aflat aceste detalii din istoria bluzei cu volane, e timpul să afli şi cum să o porţi.

Ce aspect obţii cu pantalonii eleganţi sau cei din piele?

În funcţie de evenimentul la care te-ai decis să porţi o bluză cu volane, vei putea opta pentru pantaloni. Dacă alegi pantalonii eleganţi din stofă, traşi la dungă, atunci vei obţine un look potrivit pentru mitingurile de business sau un aspect care îmbină esteticul sobru cu cel feminin, care poate fi perfect pentru un interviu.

Cât despre pantalonii de piele, aceştia au devenit recent populari în lumea modei precum bluza cu volane. Aşadar, poţi obţine un look rebel şi trendy atunci când le combini, dar care să păstreze o eleganţă anume, pe care nu îl vei putea obţine altfel. Este o ţinută potrivită pentru petreceri sau întâlnirile la un local boem, atunci când vrei să ieşi în evidenţă.

Unde sunt potrivite ţinutele cu fustă şi bluză cu volane?

Precum pantalonii, fustele pot fi de mai multe feluri. Dacă ai ales o fustă de tip cloş, vei obţine un aspect tineresc, jucăuş şi feminin. Astfel de ţinută poate fi potrivită pentru ceremoniile civile la nunţi sau botezuri.

Desigur, pentru femeile care vor să adauge un iz de rebeliune în aspectul lor, există şi fuste din piele. Aşadar, vei obţine un look îndrăzneţ cu care te poţi afişa la o întâlnire.

Sună bine? Vrei să ştii de unde poţi comanda o bluză cu volane?

Atunci afla despre mbgcollection.ro. Aici vei găsi haine pentru gusturi rafinate, elegante dar îndrăzneţe. Dacă ţi-ai dorit mereu să ieşi în evidenţă într-un mod stilat, atunci în acest magazin online îţi vei reîmprospăta garderoba. Cumpără acum online!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.