BHB Properties, dezvoltator imobiliar de ansambluri rezidenţiale premium, anunţă finalizarea şi intabularea structurii pentru proiectul BHB AVENUE de pe Şoseaua Fabrica de Glucoză. Compania estimează că termenul pentru finalizarea apartamentelor este trimestrul al doilea din 2025.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Investiţia în acest proiect este depăşeşte 28 mil EUR. Până acum, aportul nostru fiind de cca 55-60% din această valoare. Pentru continuarea investiţiei am apelat la finanţare bancară.

Recent am semnat acordul de finanţare cu Libra Internet Bank pentru alocarea diferenţei de 40% pentru finalizarea proiectului. Am ales să procedăm aşa deoarece dorim să construim un business sustenabil, utilizând şi instrumente financiare. Totodată, pentru clienţii şi partenerii noştri acest lucru reprezintă siguranţa achiziţiei de la un dezvoltator validat de sistemul bancar." a declarat Elena Lavric, Project Management Director la BHB Properties.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Cu o experienţă cumulată de peste 20 ani în domenii precum Banking şi Real Estate, Elena s-a alăturat echipei pentru a consolida modelul de business şi a contribui la dezvoltarea durabilă a companiei.

"M-am alăturat echipei BHB Properties deoarece am înţeles viziunea pe termen lung şi abordarea diferită din proiectele la care lucrăm. În primele 6 luni de zile am reuşit performanţa de a crea echipele de Construction Management, Finance şi Legal. Scopul a fost să definim o organizaţie solidă care să ofere toate premisele necesare succesului proiectelor noastre. Ibrahim şi-a dorit structurarea unei organizaţii moderne care să poată susţine creşterea accelerată a business-ului. Privim cu optimism la piaţa imobiliară din România şi avem posibilitatea să ne aducem aportul la dezvoltarea acestei industrii." a declarat Elena Lavric, Project Management Director în cadrul BHB Properties.

Cristina Mahika- Voiconi, Director General Libra Internet Bank, a transmis poziţia băncii cu privire la parteneriatul cu BHB Properties: “BHB AVENUE este unul dintre cele mai spectaculoase ansambluri rezidenţiale dezvoltate în ultima perioadă în România şi avem satisfactia că Libra Internet Bank contribuie la realizarea lui. Am înţeles cât de important este acest proiect pentru BHB Properties şi apreciem profesionalismul şi viziunea partenerilor noştri. Pe lângă finanţare, Libra Internet Banking a venit şi cu expertiza consistentă acumulată de-a lungul timpului în Real Estate, iar această expertiză ne face încrezători că BHB AVENUE va deveni un reper în domeniul imobiliar din România.”

Amintim că BHB Properties construieşte pe Şoseaua Fabrica de Glucoză proiectul BHB AVENUE, un ansamblu rezidenţial cu facilităţi premium. Termenul pentru finalizarea apartamentelor este trimestrul al doilea din 2025. Menţionăm că ansamblul rezidenţial este compus dintr-o zonă de relaxare (piscină interioară, sală de fitness, saună), un lobby spectaculos cu servicii concierge, o terasă urbană de peste 200mp, studiouri duble şi apartamente cu 2,3 şi 4 camere.

De asemenea, compania a achiziţionat in anul 2022 un teren pentru dezvoltarea unui nou ansamblu rezidenţial unde are în proiectare cca 400 de apartamente.

Acesta va fi localizat pe Strada Radu Tudoran, una din arterele importante din cel mai nou cartier rezidenţial care se prefigurează în zona Şoseaua Fabrica de Glucoză. Totodată, compania a menţionat că are deja în vedere achiziţia de noi terenuri, în zonele în care se pretează dezvoltarea de locuinţe premium.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.