Sistemul Star este sistemul termoizolant ce asigură soluţia perfectă. Acesta oferă cea mai bună gamă de produse Baumit şi garantează familiei tale o viaţă plăcută şi confortabilă. Termoizolarea casei este economică şi protejează mediul. Mai presus de toate vei avea siguranţa că ai făcut investiţia corectă, trainică, pe viaţă. Totodată, utilizând sistemul Baumit Star ai posibilitatea de a-ţi pune în valoare designul faţadei. Culorile şi structurile paletarului Baumit Life oferă casei tale un aspect individual şi elegant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Baumit Star

-       Siguranţă şi durabilitate garantată

-       Capacitate de termoizolare ridicată

-       Sistem de înaltă performanţă Baumit

Câteva motive pentru a alege sistemul Baumit Star

-       Cel mai bun dintre cei buni

-       Pentru toate tipurile de plăci termoizolante

-       Baumit Life – creativ şi colorat ca şi viaţa însăşi

-       Siguranţă şi confort

-       Rezistenţă superioară

-       Aplicare uşoară şi rapidă

-       Faţadă durabilă

-       Mentenanţă minimă

-       Asistenţă şi servicii premium Baumit

Cel mai bun dintre cei buni

O potrivire perfectă între componentele sistemului Baumit Star garantează o aplicare uşoară şi o faţadă fără cusur. De la cel mai sigur adeziv la stratul de masă de şpaclu flexibil şi până la stratul durabil de finisaj - Sistemul Baumit Star garantează termoizolare, confort şi frumuseţea faţadei pe viaţă.

Pentru toate tipurile de plăci termoizolante

Inima Sistemului Baumit Star este Baumit StarContact White. Acest adeziv alb şi masă de şpaclu combină proprietăţile celui mai de încredere adeziv cu proprietăţile elasice ale stratului de armare. Aderenţa ridicată şi elasticitatea îl recomandă pentru orice tip de placă termoizolantă indiferent dacă este EPS, XPS, Vată Minerală, Spumă Fenolică XS W022. Cu Sistemul Baumit Star eşti întotdeauna în siguranţă.

 

 

 

Baumit Life – creativ şi colorat ca şi viaţa însăşi

Baumit Life este în prezent cel mai mare sistem coloristic pentru faţade din Europa, care surprinde printr-un număr de 888 de tonuri coloristice creative. Un sistem coloristic atât de variat, individualizat şi frumos, ca şi viaţa însăşi. Finisaje roluite, spălate, şpăcluite sau striate, rugoase sau netede, precum şi numeroase alte structuri pentru faţade pot deveni, în sfârşit, realitate cu Baumit CreativTop. Sistemul Baumit Star este creativitate şi termoizolaţie.

 

Siguranţă şi confort

Ploaia, vântul, îngheţul şi căldura - diferenţele de temperatură mai mari de 50°C pe faţadă în parcursul a câtorva ore nu sunt un lucru neobişnuit. Razele UV, ploaia acidă şi poluarea din aer agresează faţada casei. Baumit StarContact White compensează perfect tensiunile din stratul de finisaj Baumit. Astfel, soarele, vântul şi ploaia nu pot produce deteriorări. Sistemul Baumit Star conferă siguranţă şi frumuseţe pe viaţă.

Rezistenţă superioară

Standardele impuse sunt pentru a fi întrecute. Sistemul Baumit Star este o clasă prin el însuşi. Baumit StarContact White corespunde tuturor cerinţelor referitoare la aderenţă şi elasticitate. Sistemul Baumit Star conferă încredere şi siguranţa unei investiţii corecte pe viaţă!

Aplicare uşoară şi rapidă

Baumit StarContact White este motorul Sistemului Baumit Star. Acest adeziv alb şi masă de şpaclu este foarte uşor şi rapid de aplicat datorită granulometriei sale speciale. Baumit StarContact White lipeşte fiecare placă termoizolantă într-un mod fiabil în noua tendinţă fără dibluri şi încorporează plasa de fibră. Finisajele Baumit aduc în mod particular structuri cu aspect uniform şi culori armonioase fără abateri. Sistemul Baumit Star reprezintă perfecţiunea pentru clienţii noştri!

Faţadă pentru o viaţă

Sistemul Baumit Star garantează siguranţa. Toate componentele sistemului se potrivesc perfect. Peste 25 de ani de experienţă. Experienţa Baumit am utilizat-o în combinaţia perfectă - Rezultatul: Sistemul Baumit Star. Calitate fără compromis - pe viaţă.

Mentenanţă minimă

Cu Sistemul Baumit Star vei minimiza lucrările de mentenaţă ale faţadei. Datorită flexibilităţii, adezivul StarContact White ca şi strat de armare face dificilă apariţia fisurilor datorate factorilor climatici chiar şi după mulţi ani. Utilizând produsul Baumit SilikonTop rezistenţa la UV creşte, iar gradul de murdărie scade, permiţând faţadei să arate ca nouă un timp îndelungat.

Asistenţă şi servicii premium Baumit

Sistemul Baumit Star reprezintă prioritatea nr. 1, prin urmare merită asistenţă şi servicii speciale. Ai nevoie de o estimare a costurilor, un calcul termic sau o propunere de culoare din partea experţilor noştri? Proiectul dumneavoastră de construcţie este o plăcere şi un angajament. Cu Sistemul Baumit Star suntem pregătiţi şi alături de tine cu echipa de consultanţi. Baumit garantează siguranţa sistemului Star.

Mai multe informaţii despre întreaga gamă de sisteme termoizolante Baumit comercializate de BAUPRO sunt disponibile aici.

 

 

BAUPRO, bine construit!

De 6 ani, BAUPRO vine în întâmpinarea clienţilor cu produse inovative pentru construcţii eficiente, durabile şi frumoase. De la tencuieli decorative, sisteme termoizolante pentru faţade la tencuieli mecanizate şi sisteme de gips-carton, BAUPRO oferă soluţii corecte de finisaje, cu livrare direct pe şantier.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.baupro.ro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.