Antrenorul Mauricio Pochettino a declarat că "nu ar fi sfârşitul lumii" dacă ar pleca de la Chelsea la finalul sezonului, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnicianul a cerut să se încheie "zvonurile stupide" după victoria echipei sale împotriva lui Tottenham, săptămâna trecută.

Dar argentinianul spune că el şi staful său de antrenori trebuie să fie pe aceeaşi lungime de undă cu proprietarii dacă vor să continue la club.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pochettino a declarat că "organizarea clubului se construieşte" şi că toată lumea este "sub evaluare".

Preşedintele clubului Chelsea, Todd Boehly, a declarat joi că planurile sale pentru club "se pun la punct", dar Pochettino a precizat că discuţiile cu consiliul de administraţie al clubului la finalul sezonului ar trebui să includă contribuţia sa.

"Dacă suntem fericiţi, perfect", a spus Pochettino, în vârstă de 52 de ani. "Dar nu este vorba doar dacă proprietarii sunt fericiţi sau dirrectorii sportivi sunt fericiţi... Trebuie să ne întrebaţi şi pe noi, pentru că poate (noi) spunem 'nu suntem fericiţi' şi acceptăm situaţia şi trebuie să ne despărţim", a mai spus Pochettino.

Pochettino a spus că este nevoie de "două părţi" pentru a "lua o decizie".

"Poate că nu suntem fericiţi pentru că am ajuns aici cu o treabă de făcut şi în cele din urmă nu s-a întâmplat", a adăugat el. "Nu spun că nu sunt fericit. Dacă ne despărţim, nu este o problemă, nu va fi sfârşitul lumii".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.