Adrian CHIRVASE, Partner, a obţinut titlul Avocatul Anului în White Collar Crime, trofeul fiind acordat în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA Awards 2024 care a avut loc la Londra pe 16 mai a.c.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiile Life Sciences urmăresc să recunoască implicarea deosebită, în proiecte dedicate cercetării şi ştiinţelor vieţii, a avocaţilor şi a firmelor de avocatură de top din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru acest titlu, Adrian CHIRVASE a concurat alături de alţi şase avocaţi, cu activitate importantă în regiune.

Gala premiilor LMG Life Sciences EMEA recunoaşte anual excelenţa şi inovaţia în sectorul juridic al ştiinţelor vieţii, celebrând astfel avocaţii şi firmele de avocatură care au adus contribuţii semnificative industriei. Desemnarea lui Adrian CHIRVASE drept Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime subliniază dedicarea şi leadershipul său remarcabil în peisajului juridic complex al mandatelor ce implică dezvoltarea şi implementarea unor soluţii inovative în aria de practică Criminal Law, inclusiv în toate domeniile relevante life sciences.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Adrian CHIRVASEeste coordonatorul echipei de prevenţie, conformitate şi dreptul penal al afacerilor în cadrul POPESCU & ASOCIATII. Deţine o vastă experienţă în domeniul dreptului penal al afacerilor şi al criminalităţii economice, reprezentând, în cadrul proceselor penale, numeroase companii sau oameni de afaceri care îşi desfăşoară activitatea în diferite domenii.    

Majoritatea mandatelor sale reprezintă cazuri extrem de complexe şi multidisciplinare, lucrând îndeaproape cu clienţii firmei (majoritatea fiind corporaţii multinaţionale, mari companii locale sau oameni de afaceri importanţi) pentru a înţelege nevoile acestora înainte de a recomanda soluţia potrivită.

De asemenea, Adrian este specializat în efectuarea de investigaţii interne pentru identificarea fraudelor corporative, de audituri interne sau proceduri de anunţare, precum şi în consilierea companiilor în sectorul de prevenţie care implică activităţi de consultanţă cu scopul de a anticipa şi/sau identifica riscurile de relevanţă penală, incluzând: analize juridice preliminare, opinii legale sau memorandumuri referitoare la diverse aspecte ale dreptului penal şi ale dreptului procesual penal, asistarea şi reprezentarea clienţilor în legatură cu procedurile extrajudiciare pentru a evita implicaţiile infracţionale sau riscurile complexe, pregătirea şi încheierea tranzacţiilor civile la scară largă, în vederea soluţionării pe cale amiabilă a unor daune civile în procedurile penale.

„Sunt onorat să fiu desemnat Avocatul Anului în domeniul White Collar Crime în cadrul Galei LMG Life Sciences EMEA 2024. Acest trofeu reprezintă dovada eforturilor depuse constant şi a dedicării întregii echipe, dar mai ales a încrederii pe care ne-o acordă clienţii noştri, cărora le mulţumim încă o dată. Apreciez recunoaşterea obţinută şi rămân implicat să susţin, la cele mai înalte standarde de excelenţă juridică, toate mandatele care ne sunt încredinţate.” a declarat Adrian CHIRVASE, Partner.   

Lista tuturor câştigătorilor şi criteriile de evaluare pot fi consultate pe pagina oficială: https://lmglifesciences.com/Stub/AwardsWinnersEMEA

POPESCU & ASOCIAŢII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziţia clienţilor premium servicii integrate de excepţie, atât în România cât şi peste hotare, în toate ariile de practică relevante şi în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIAŢII şi avocaţii săi sunt incluşi în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni şi Achiziţii, Litigii, Parteneriate Public-Privat şi Achiziţii Publice, Restructurare şi Insolvenţă, Taxe şi Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităţilor extraordinare în sectorul juridic şi a aprecierilor clienţilor, recunoaşteri acordate de cele mai recente ediţii ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation şi Legal 500 EMEA.

În 2023, POPESCU & ASOCIAŢII a primittitlul Eastern Europe Firm of the Year în cadrul Women in Business Law Awards de la Londra, iar în cadrul Galei Avocaţi de Top 2023 echipa de Litigii a primit Premiul special „Excelenţă în Dispute Resolution”.  

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022 şi, de asemenea, în 2022 a primit, pentru al 2-lea an consecutiv, titlul de cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards fiind prima firmă de avocatură din România, cu mai puţin de 3 ani de activitate la momentul acordării premiului în 2021, care a obţinut această recunoaştere, poziţionarea în clasament vizând o categorie regională, dominată de nume cu rezonanţă în avocatura europeană.

POPESCU & ASOCIAŢII a primit, de asemenea, premii pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România şi a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienţei extraordinare şi a recunoaşterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.