Preşedintele Klaus Iohannis a acordat luni Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti, un proiect cultural care se va desfăşura la Chişinău în perioada 14-25 septembrie 2023. Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti se bucură, de asemenea, de Înaltul Patronaj al Preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Preşedintele României, Klaus Iohannis, a acordat astăzi, 27 martie 2023, zi în care sărbătorim Ziua Mondială a Teatrului şi, totodată, Ziua Basarabiei, Înaltul Patronaj pentru Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti, un proiect cultural care se va desfăşura la Chişinău în perioada 14-25 septembrie 2023”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, este organizat de Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău, cu sprijinul Ministerului Culturii din România şi al Institutului Cultural Român. Acesta celebrează comuniunea de istorie, limbă, cultură şi aspiraţii europene dintre România şi Republica Moldova.

Reuniunea Teatrelor Naţionale Româneşti se bucură, de asemenea, de Înaltul Patronaj al Preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, mai afirmă Cotroceniul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.