Ludovic Orban a declarat, vineri la Arad, că a decis să candideze pentru un nou mandat la şefia PNL deoarece are capacitatea de a conduce partidul către obţinerea unor noi victorii electorale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu candidez la preşedinţia PNL pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă. Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea, dăruirea pentru a duce în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorii, spre guvernare şi spre realizări, aşa cum am avut noi de-a lungul întregii istorii”, a afirmat Ludovic Orban, vineri la Arad.

Liderul liberalilor a adăguat că PNL nu e ca oricare alt partid, ci este o formaţiune care a adus modernizarea şi dezvoltarea.

„Noi suntem Partidul Naţional Liberal, nu suntem orice alt partid. Noi am adus modernizare, dezvoltare, infrastructură, noi am creat cu adevărat şansa pentru fiecare român de a se realiza în viaţă şi avem cu adevărat forţa de a câştiga respectul lumii întregi”, a completat Orban care a adăugat că e mulţumit de activitatea organizaţiei judeţene din Arad.

Europarlamentarul Gheorghe Falcă este candidatul pentru şefia organizaţiei PNL Arad, pe care o conduce şi în prezent. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.