Tenismenul Alexanger Zverev a fost acuzat că ar fi folosit telefonul mobil în timpul meciului cu grecul Stefanos Tsitsipas, de la Turneul Campionilor, pe baza unor imagini postate pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Germanul a negat la conferinţa de presă susţinută după partidă că ar fi utilizat telefonul mobil.

"Nu ştiu ce au văzut ei, dar cu siguranţă nu era un telefon. Telefonul meu era în vestiar, mereu îl las acolo", a spus el.

Întrebat ce a atins în geanta lui dacă nu telefonul, Zverev a răspuns: "O sticlă de apă? Poate o sticlă goală de apă?"

Folosirea oricărui dispozitiv electronic în timpul meciurilor este interzisă de regulament pentru a preveni aranjarea meciurilor şi "on court coaching-ul".

 

Grecul Stefanos Tsitsipas, favorit 6, l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, pe germanul Alexander Zverev, favorit 7, în grupa Andre Agassi din cadrul Turneului Campionilor şi s-a calificat în semifinale.

În primul meci, Zverev l-a întrecut pe Rafael Nadal (Spania), locul I ATP, scor 6-2, 6-4 şi îşi va juca accederea în semifinale în ultima partidă, cu rusul Danil Medvedev, locul 4 ATP.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.