Fundaşul francez Kurt Zouma, aflat în centrul controverselor după ce a fost filmat lovindu-şi pisica, nu a fost exclus din lot pentru meciul de duminică, din Premier League, cu Leicester, a anunţat, vineri, antrenorul David Moyes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Da, este disponibil să joace împotriva lui Leicester”, a spus tehnicianul, care a fost deja criticat pentru că l-a folosit pe Zouma, marţi, la meciul cu Watford, în ciuda controversei.

"Există diferite puncte de vedere şi opinii cu privire la faptul că este disponibil. Noi, clubul, am decis să jucăm cu Kurt Zouma. Încercăm să-l ajutăm, el primeşte ajutor. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a rezolva această situaţie", a spus David Moyes.

Clubul West Ham a decis, miercuri, ca fotbalistul Kurt Zouma să primească amenda maximă, şi anume echivalentul salariului pe două săptămâni, ca urmare a apariţiei imaginilor cu jucătorul lovindu-şi animalul de companie.

Abuzul asupra animalelor este un subiect luat foarte în serios în Marea Britanie. Agresorii se confruntă acum cu pedepse mai aspre de închisoare, de până la 5 ani, conform unui nou proiect de lege adoptat de parlament anul trecut.

În plus, Societatea Regală de Prevenire a Cruzimii faţă de Animale a preluat cele două animale ale jucătorului. Însuşi Zouma a fost cel care a dus pisicile. “Cele două pisici sunt acum în grija RSPCA”, a declarat un purtător de cuvânt.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.