Zeci de suporteri egipteni au manifestat, miercuri, în faţa ambasadei Spaniei în Egipt, nemulţumiţi de faptul că Mohamed Salah a fost accidentat de Sergio Ramos în timpul finalei Ligii Campionilor, relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit L’Equipe, unii dintre manifestanţi erau înarmaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Mohamed Salah, component al echipei Liverpool, s-a accidentat la umăr în urma unui duel pentru balon cu Sergio Ramos, la finala Ligii Campionilor, câştigată cu 3-1 de madrileni. Salah a părăsit terenul în lacrimi, în minutul 31.

Miercuri, federaţia egipteană a anunţat că Mohamed Salah va reveni pe teren încel mult trei săptămâni, astfel că va putea participa la Cupa Mondială.

Egiptul debutează la Cupa Mondială în 15 iunie, cu Uruguay. În cazul unei absenţe de trei săptămâni, Salah ar putea reveni pe teren cu Rusia, la 19 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.