Meciul de marţi cu FC Porto, din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, este unul "vital" pentru FC Barcelona, care are ca obiectiv să ocupe primul loc în grupă, a declarat, luni, antrenorul Xavi Hernandez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un meci foarte important şi vital. Dacă vom câştiga, vom termina în fruntea clasamentului, după doi ani fără să ne calificăm în optimi", a declarat Xavi la conferinţa de presă.

Înaintea meciului de marţi, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, cu 9 puncte.

Privată de Gavi până la finalul sezonului, Barça ar putea fi nevoită să se descurce şi fără portarul german Marc-André Ter Stegen, care a suferit o accidentare la spate în timp ce se afla la naţională. "Ter Stegen va fi testat mâine pentru a vedea cât de mult îl doare şi dacă este pregătit pentru meci. Nu s-a antrenat aproape deloc cu grupul, dar este mereu acolo pentru a aduce un plus la echipă", a afirmat Xavi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.