Fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez a anunţat, joi, că sezonul 2018/2019 a fost ultimul pentru el ca fotbalist, informează cotidianul As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Acesta este ultimul meu sezon ca jucător, dar abia aştept să văd ce îmi rezervă viitorul ca antrenor. Filosofia mea ca antrenor reflectă stilul pe care l-am dezvoltat de-a lungul anilor sub influenţa lui Johan Cruyff şi de la La Masia. Ador să văd echipele care au iniţiativă pe teren, cu un fotbal ofensiv. Fotbalul este un instrument minunat pentru a uni oamenii şi a schimba vieţi în bine”, a precizat Xavi într-o scrisoare trimisă presei.

Xavi, în vârstă de 39 de ani, a jucat în 769 de meciuri pentru FC Barcelona înainte de a pleca în Qatar, la Al Sadd, în 2015. El are în palmares opt trofee LaLiga, trei Cupe ale Spaniei şi patru trofee ale Ligii Campionilor.

În plus, spaniolul a câştigat de două ori Campionatul European şi o dată Cupa Mondială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.