Mama lui Emiliano Sala, Mercedes Taffarel, a declarat pentru L’Equipe că nu a avut ocazia să discute cu Willie McKay, martor esenţial al transferului tragic al fiului său de la FC Nantes la Cardiff City. Agentul de jucători s-a declarat dispus să meargă în Argentina pentru a vorbi cu mama fotbalistului decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este vorba de o neglijenţă a aeroportului, a pilotului, a intermediarului? Acest om nu a vorbit cu mine. Aştept să o facă. Şi nu am primit niciun răspuns de la el. El este cel care apus la dispoziţie avionul”, a declarat Mercedes Taffarel referitor la McKay.

Willie McKay, al cărui fiu, Mark, a fost mandatat de Nantes la transferul lui Sala, a reacţionat după declaraţia mamei jucătorului, spunând că este dispus să meargă în Argentina pentru a vorbi cu ea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“Nu ştiam că vrea să vorbească cu mine. Am discutat deja cu sora lui Emiliano la înmormântare, la Prigreso. Meissa Ndiaye (agentul lui Sala) m-a prezentat fratelui jucătorului şi i-am prezentat condoleanţe în numele familiei mele. Însă dacă mama lui Emi vrea să vin, nu e nicio problemă: voi merge să o văd în Argentina. Iar dacă nu, aş fi încântat să o primesc la mine acasă. O înţeleg când spune că vrea să ştie totul, pentru că şi eu vreau să ştiu totul despre acest accident tragic”, a afirmat Willie McKay.

Avionul în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson s-a prăbuşit la 21 ianuarie, în largul insulei Guernsey. Cadavrul lui Sala a fost găsit în epavă după câteva zile şi dus în Argentina, iar funeraliile au avut loc la 16 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.