Mijlocaşul american al echipei Juventus, Weston McKennie, a suferit o dublă fractură la piciorul stâng, după meciul pe care formaţia lui l-a disputat, marţi, în deplasare, cu Villarreal, în Liga Campionilor, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotbalistul de 23 de ani s-a accidentat după o intrare a lui Pervis Estupinan şi a fost schimbat, în minutul 81, cu Zakaria.

El a fost transportat la un spital local, pentru o radiografie, care a relevat, potrivit Sky Sport Italia, fracturi al al doilea şi al treilea metatarsian al piciorului drept.

Periaoda de indisponibilitate ar fi de cel puţin două luni şi este posibil ca McKennie să nu mai joace în acest sezon.

Antrenorul Masssimiliano Alegri se confruntă mai multe indisponibilităţi în lotul său, în afară de internaţionalul american, mai fiind accidentaţi Paulo Dybala, Federico Chiesa, Daniele Rugani, Giorgio Chiellini şi Federico Bernardeschi.

În acest sezon, McKennie a jucat 28 de meciuri pentru Juventus în toate competiţiile şi a marcat patru goluri.

Villarreal a remizat, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu Juventus, în manşa I a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida retur va avea loc la 16 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.