Fotbalistul brazilian al echipei Sporting Lisabona, Wendel, a fost reţinut, miercuri, în localitatea Alcochete, pentru că a condus fără permis, informează cotidianul As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul se afla în maşină împreună cu soţia sa şi cu alţi membri ai familiei, în momentul în care a fost oprit de poliţişti pentru că a intrat pe o stradă pe contrasens. Poliţiştii i-au cerut actele şi au văzut că jucătorul nu avea permis de conducere pentru Portugalia şi că trecuse termenul legal pentru a-l obţine.

Fotbalistul a fost reţinut şi a petrecut câteva ore la poliţie. El va trebui să se prezinte astăzi în faţa unui judecător.

 “Acasă, în familie şi regretând. Să învăţăm din greşeli ne face mai puternici. Concentrat pentru finala de sâmbătă”, a notat Wendel pe Instagram.

Wendel este legitimat la Sporting Lisabona din ianuarie 2018, când a fost transferat de la Fluminense cu 7,5 milioane de euro.

Finala Cupei Portugaliei, FC Porto – Sporting, este programată sâmbătă, la ora 19.15, pe stadionul din Oeiras.

              

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.