După o săptămână de probleme conjugale expuse în public şi cu repercusiuni pe plan sportiv, Wanda Nara şi-a anunţat, luni seară, împăcarea cu atacantul argentinian al lui PSG Mauro Icardi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După ce s-a întâmplat, am fost foarte rănit[. În fiecare zi, am cerut divorţul de la Mauro”, a scris ea într-un mesaj lung distribuit pe contul ei de Instagram.

În acest mesaj, soţia şi agentul lui Icardi a explicat că au semnat chiar un act de divorţi, dar apoi totul s-a schimbat. "A doua zi, mi-a scris o scrisoare cum nu mi-a mai scris nimeni până acum: "Ţi-am dat totul şi ai totul, sper să poţi fi fericită pentru că asta m-ar face fericit ". Şi atunci mi-am dat seama de ceva: [...] nu am nimic dacă nu sunt cu el. Sunt sigură că acest lucru rău prin care trecem ne va întări ca cuplu şi ca familie. [...] Te iubesc", a scris Wanda Nara pe Instagram.

Sâmbătă, Wanda Nara a plecat de la Paris cu copiii lor, reproşându-i soţului ei o presupusă aventură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.