Noua Sală Polivalentă din Blaj, de 2.000 de locuri, va fi inaugurată oficial în 30 septembrie, cu meciurile, la feminin şi masculin, din Supercupa României. Seara se va încheia cu un concert Voltaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La ora 16.00 va debuta Supercupa la masculin, între campioana Arcada Galaţi şi câştigătoarea Cupei României, SCMU Craiova. De la ora 19.00 va avea loc meciul similar la feminin, între campioana Volei Alba Blaj şi deţinătoarea Cupei, CSM Lugoj.

Seara se va încheia cu un concert Voltaj, iar din 20 septembrie pasionaţii de volei şi muzică vor putea achiziţiona bilete în valoare de 15 lei, valabile întreaga zi.

Sala Polivalentă din Blaj are circa 2.000 de locuri şi a fost construită printr-un  parteneriat între autorităţile locale şi cele judeţene. Capacitatea sălii poate fi suplimentată la nevoie cu 750 de locuri.

Investiţia totală a fost de aproximativ 12 milioane de euro.

În noua sală va juca meciurile de pe teren propriu campioana Volei Alba Blaj, angrenată în sezonul 2023-2024 şi în Liga Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.