Clubul Steaua Bucureşti anunţă transferul unui nou jucător de valoare pentru sezonul viitor. Robert Viiber, în vârstă de 26 de ani, este noul ridicător al vicecampioanei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Jucător în naţionala Estoniei, Robert vine în Ghencea de la SCMU Craiova, formaţie alături de care a câştigat, în sezonul trecut, Cupa României şi medalia de bronz în Campionatul Naţional.
 
De altfel, Robert Viiber are în palmares mai multe trofee şi medalii cu fostele sale echipe: Grand Nancy Volley-Ball (Franţa), Volejbalový klub Příbram (Cehia), Pool Libertas Cantù (Italia), AERO Odolena Voda (Cehia), Fonte do Bastardo (Portugalia), Bigbank Tartu şi Rakvere Võrkpalliklubi (ambele din Estonia).
 
Totodată, cu naţionala Estoniei, noul jucător roş-albastru a câştigat două medalii în European Golden League: aur în 2018 şi bronz în 2021.


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.