Echipa de volei feminin CSM Târgovişte a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia bulgară Maritza Plovdiv şi a încheiat pe locul 3 în grupa E a Ligii Campionilor, care îi permite să continue în sferturile de finală ale Cupei CEV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CSM Târgovişte, debutantă în Liga Campionilor, s-a impus în meciul de miercuri cu scorul de 3-0 în faţa formaţiei bulgare, pe seturi 25-18, 25-10, 26-24.

Rezultatele complete ale CSM în grupa E sunt: 0-3 şi 0-3 cu Eczacibaşi Istanbul, 0-3 şi 2-3 cu Chemik Police, 3-0 şi 3-0 cu Maritza Plovdiv.

După cele şase etape în grupa E, CSM Târgovişte încheie pe locul 3 şi va continua în sferturile de finală ale Cupei CEV.

În grupa B a competiţiei joacă şi campioana Volei Alba Blaj, cu ultimul meci programat tot miercuri.

Din această etapă sunt amânate meciurile care implică echipe turceşti, după tragedia care a lovit ţara în urmă cu două zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.