Campioana la volei masculin Arcada Galaţi a fost învinsă duminică, în deplasare, de liderul clasamentului, Dinamo Bucureşti, în derby-ul etapei a XIII-a a Diviziei A. A fost primul meci din istoria competiţiei din România, care a beneficiat de sistemul video challenge, achiziţionat de FR Volei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dinamo s-a impus cu scorul de 3-2, pe seturi a fost 27-29, 29-27, 25-15, 21-25, 15-9.

La meci a asistat şi Xavi Pascual, antrenorul campioanei la handbal masculin Dinamo Bucureşti.

În urma rezultatului, Dinamo Bucureşti continuă să fie liderul clasamentului, cu 35 puncte, în timp ce Arcada Galaţi are 30.

A fost primul meci în care a fost folosit cu succes ”Video Challenge System”, care oferă  posibilitatea verificării unor decizii de arbitraj la masa oficială. Sistemul a fost achiziţionat de Federaţia Română de Volei şi va fi folosit la cele mai importante meciuri.

Celelalte rezultate ale etapei a 13-a sunt: Rapid Bucureşti - Ştiinţa Bucureşti 3-0, Unirea Dej - CSM Constanţa 0-3, SCM Zalău - Ştiinţa Explorări Baia Mare 3-2, Universitatea Cluj - CSM Suceava 3-0, SCM Craiova - Steaua Bucureşti 0-3.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.