Managerul loturilor de juniori şi tineret din cadrul FRF, Vlad Munteanu, consideră că noul antrenor al FCSB, Mihai Teja, are nevoie de noroc pentru a reuşi, în caz contrar "strategia din lojă va fi peste cea de la academia de fotbal".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul FRF crede că pentru antrenorii români cel mai dificil este să gestioneze relaţiile cu patronii de cluburi.

“Mihai Teja este un antrenor extrem de pasionat, are un caracter bun şi frumos şi dacă va avea noroc de rezultate poate că va fi lăsat să îşi facă şi treaba. Dacă nu va avea noroc de rezultate, strategia din lojă va fi peste strategia de fotbal de la academia de fotbal sau de la Şcoala Federală de Antrenori. Cred că este cea mai mare problemă a antrenorilor din România, aceea de a gestiona relaţiile cu patronii. Am lucrat la U Cluj împreună şi am fost impresionat de el. Are potenţial", a declarat Munteanu.

Vlad Munteanu a participat, joi seară, la un eveniment în cadrul căruia au jucat fotbal în Sala Rapid trei selecţionate ale regiunilor istorice Transilvania, Moldova şi Muntenia, formate din foşti jucători printre care Viorel Ion, Bogdan Andone, Nicolae Grigore, Ciprian Mozacu, Mugur Bolohan şi George Galamaz. Turneul a fost câştigat de echipa jucătorilor din Transilvania.

În cadrul evenimentului organizat de Casa Pariurilor, a avut loc un concurs între 100 de pariori, în care aceştia au fost puşi să marcheze într-o poartă special amenajată. Câştigătorul, Cristian Antofe, a fost premiat cu o casă în valoare de 100.000 de euro, iar ceilalţi au primit câte un televizor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.