Cântăreţul Harry Styles a invitat-o pe Elina Svitolina la un concert, după ce sportiva ucraineană a anunţat că a ratat o reprezentaţie ca urmare a parcursului ei de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ucraineanca în vârstă de 28 de ani a ajuns în sferturi la Wimbledon, după victoria în faţa Victoriei Azarenka.

Dar progresul ei în turneu a însemnat să renunţe la biletele pentru a-l vedea pe Harry Styles la Viena, sâmbătă seara. Styles se află la finalul turneului său european, iar Svitolina spera să îl vadă pe unul dintre muzicienii ei preferaţi cât mai are ocazia, dar a fost puţin ocupată cu pregătirea meciului cu Azarenka.

La finalul meciului de duminică seară, Svitolina a povestit de biletele pierdute şi că speră că Harry Styles s-a uitat la meci.

"Felicitări!", a scris Styles pe Instagram. "Mai avem patru spectacole, eşti binevenită la oricare dintre ele. Mult noroc cu restul turneului", a mai spus el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.