Liverpool l-a desemnat pe Virgil van Dijk drept noul căpitan al echipei, în timp ce colegul său, fundaşul Trent Alexander-Arnold, va prelua rolul de vicecăpitan, a anunţat luni clubul din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Van Dijk, în vârstă de 32 de ani, care este şi căpitanul echipei naţionale a Olandei, îl va înlocui pe Jordan Henderson, după ce mijlocaşul englez s-a alăturat săptămâna trecută clubului saudit Al-Ettifaq, punând capăt unei şederi de 12 ani pe Anfield.

Van Dijk a avut 222 de apariţii pentru Liverpool de când a părăsit Southampton, club din Championship, în 2018. "Este o zi0 de mare mândrie pentru mine, pentru soţia mea, pentru copiii mei, pentru familia mea. Este un sentiment special şi nu prea pot să-l descriu în acest moment. Dar este ceva de care sunt foarte, foarte mândru", a spus Van Dijk.

"Voi face tot ceea ce îmi stă în putere şi ceea ce pot face pentru ca toată lumea să fie mândră şi fericită de mine şi de clubul de fotbal", a mai spus el.

Alexander-Arnold, în vârstă de 24 de ani, s-a alăturat academiei lui Liverpool în 2004 şi a fost căpitanul clubului la nivel juvenil. El îi va lua locul veteranului James Milner, care s-a alăturat echipei Brighton & Hove Albion în timpul acestei perioade de mercato.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.