Viorel Hizo, ambasador al finalei Cupei României din partea AFC Hermannstadt, a declarat, duminică seară, că echipa sibiană nu s-a făcut de râs la partida de pe Arena Naţională, câştigată cu 2-0 de CSU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În primul rând cred că nu ne-am făcut de râs, Sibiul a jucat destul de bine 30 de minute, chiar a pus probleme, a ţinut mingea şi e de remarcat că e una dintre puţinele finale în care jandarmii nu au intrat pe teren. Nu s-a aruncat cu petarde. Trebuie să privim partea plină a paharului, am jucat cât am putut. Echipa merită felicitări şi este un pas mare pe care Sibiul l-a făcut. Trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Craiova e o echipă mai bună, mai experimentată, mai matură, a avut o viteză în plus faţă de Hermannstadt şi s-a văzut valoarea individuală a jucătorilor, care a făcut diferenţa până la urmă”, a spus Hizo.

Viorel Hizo este unul dintre numele importante din istoria fotbalului sibian. Acesta a evoluat timp de 10 ani la ASA Sibiu, iar în perioada 1991-1993 a fost antrenorul formaţiei Inter Sibiu, echipă cu care a cucerit Cupa Balcanilor în anul 1991.

CSU Craiova a câştigat, duminică, pe Arena Naţională din Capitală, a 80-a ediţie a Cupa României, după ce a învins în finală, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa din liga a doua AFC Hermannstadt. Dacă se ţine cont de palmaresul fostei echipe Universitatea Craiova, acesta este al şaptelea trofeu al Cupei României pentru formaţia olteană, primul după 1993.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.