Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 2-1, că acest succes a venit într-un moment potrivit şi se bucură pentru jucătorii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Victoria a venit într-un moment potrivit şi mă bucur foarte mult pentru jucători. A fost un joc foarte bun din punct de vedere tactic şi mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm. Mă bucur că Harlem dă goluri şi cu kilograme în plus. Vă daţi seama cum o să fie la greutatea normală… (…) Toată lumea are posibilitatea să arate că e bun azi. Şi de Adi Popa sunt mulţumit. Dar în Europa aveam nevoie de altă tactică, de acea nu a jucat. Acum a jucat el. Nu am nicio problemă, până la urmă eu decid aici cine joacă şi cine nu joacă”, a spus Vintilă la Look Plus.

De cealaltă parte, Gheorghe Hagi consideră că FC Viitorul a avut ocazii pentru a se impune. “Meci deschis, şi noi şi ei am avut ocazii ca să câştigăm meciul. Ei dacă au făcut ceva în plus, au alergat mai mult în mijlocul terenului. Speram să facem un meci mai complet, mai bun. Am arătat în seara asta că o să suferim ca în anii trecuţi. Credeam că o să fim mai puternici, dar e mult de muncă. Asta facem noi în fiecare an, jucătorii buni trebuie să îi dăm şi o luăm de la capăt”.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, la Piteşti, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Au marcat Adrian Popa ’38 şi Gnohere ’65 pentru FCSB, respectiv Iancu ‘45+1 pentru Viitorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.