Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă consideră că meciurile CFR Cluj - FCSB, scor 1-0, din Liga I şi CFR Cluj - FC Sevilla, scor 1-1, din Liga Europa au fost identice, cu singura diferenţă că spaniolii au marcat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă a vzăut meicul rivalilor, Vintilă a răspuns: "Da, a fost identic cu al nostru. Diferenţa a fost că adversarii lor au marcat aseară, atât. Nu vreau să comentez despre jucătorii altei echipe. Nu regret că l-am cedat pe Manea. Foarte bine că a fost titular, poate acolo este locul lui, unde se joacă mai direct pe poartă. Este jucătorul CFR-ului nu vreau să comentez despre el. Nu am ţinut cu nimeni, eu susţin echipa mea, pe mine mă interesează FCSB."

Antrenorul FCSB consideră că mijlocaşul Florin Tănase, care şi-a criticat colegii după înfrângerea cu Dinamo, are uneori metode nepotrivite de a-şi încuraja coechipierii.

"Trebuie să câştigăm mâine (n.r. - cu Chindia) pentru a se linişti toate apele, să se aşeze pe făgaşul lor normal şi consider că este un joc greu pentru că şi în tur am câştigat greu cu această echipă pe care toată lumea o consideră mică, dar bătăioasă, cu un antrenor agresiv ca temperament. Dacă am reuşit să învăţăm ceva după acest început de campionat trebuie să-l aplicăm mâine. Trebuie să devenim din ce în ce mai buni, mai încrezători, pentru că avem valoare, trebuie doar să o punem în practică cu atitudinea potrivită. Ne dorim să câştigăm pentru suporteri, pentru că suntem datori în faţa lor şi pentru cei care cred în noi, în această echipă şi pentru familiile noastre, nu în ultimul rând. Cred că jucătorii au realizat momentul bun pe lângă care au trecut (n.r. în meciul cu Dinamo) şi sper ca acest duş rece să ne trezească pentru că noi avem echipă bună, trebuie doar să o demonstrăm prin atitudine, prin joc. Sentimentul meu a fost de frustrare, supărare, pentru că ştiam că suntem mai buni, dar nu am putut să dovedim. Presiunea este constantă aici. (n.r. - despre faptul că patronul a spus că va rămâne la FCSB până la pensie). Acum e presiunea mai mare Tănase are metodele lui de a-şi încuraja colegii, câteodată sunt bune, câteodată nu chiar, dar aşa cum în orice familie sau când ai momente mai neplăcute, te apuci să explici şi unde s-a greşit, poate nu întotdeauna pe un ton potrivit", a spus Vintilă.

Tehnicianul spune că noua achziţie, fundaşul Andrei Miron de la FC Botoşani, poate evolua chiar din partida cu Chindia Târgovişte.

"Lotul a fost completat cu doi jucători, Adi Petre şi Andrei Miron. Consider că ei dau consistenţă lotului. Am fost buni, suntem buni şi trebuie împreună cu ei trebuie să devenim şi mai buni. Miron poate intra de mâine, a jucat până acum, este pregătit, din punct de vedere fizic este la nivelul aşteptărilor, este foarte posibil să apară mâine. Petre este un atacant central, nu voi schimba sistemul, în toate sistemele de joc avem atacanţi centrali. Tot 4-3-3, 3-4-3, 4-3-1-2, se poate juca orice, Petre poate juca orice post, este un jucător inteligent care se adaptează repede. Sigur, noi l-am luat ca atacant central. Cristea nu şi-a dorit să aibă acel incident, aşteaptă să vadă perioada de suspendare, suntem alături de el şi încercăm să-l încurajăm. Ştim că a fost un incident involuntar la acea lovitură la Perovici. (n.r. - despre Coman) Nu cred că jocul este afectat de oferte primite sau refuzate. El este pe un drum ascendent acum. Am încredere că va marca. Panţîru de la meciul cu Chindia se va antrena cu echipa, din play-off poate fi în lot", a precizat el.

Meciul FCSB - Chindia Târgovişte va avea loc, sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională, în etapa a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.