Fostul fotbalist Vincenzo Iaquinta, condamnat miercuri la doi ani de închisoare, a anunţat că va face apel, el precizând că i-a fost distrusă viaţa “pentru nimic” şi că este pedepsit doar pentru că este din Calabria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

‘Mi-au distrus viaţa deşi nu am făcut nimic. Sufăr de patru ani ca un câine, la fel şi familia mea şi copiii mei. Şi nu am făcut nimic. În familia mea, nici măcar nu ştim ce este Ndragheta. Mi-au distrus viaţa pentru nimic. M-au judecat vinovat pentru că sunt din Calabria, dar am câştigat Cupa Mondială. Ni se va face dreptate”, a declarat Iaquinta, potrivit L’Equipe.

Vincenzo Iaquinta, campion mondial în 2006, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de închisoare, pentru deţinere ilegală de arme de foc şi legături cu gruparea mafiotă Ndrangheta.

Tatăl lui Iaquinta, Giuseppe, antreprenor acuzat de asociere cu Ndrangheta, a fost condamnat la 19 ani de închisoare.

În proces au existat peste 140 de inculpaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.