Echipa spaniolă Villarreal întâlneşte formaţia engleză Manchester United, miercuri, la Gdansk, pentru câştigarea Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida va avea loc de la ora 22.00.

Echipe probabile:

Villarreal: Rulli/Asenjo - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Pino, Capoue, Parejo, Trigueros - Moreno, Bacca. Antrenor: Unai Emery

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Bailly, Lindelöf, Shaw - McTominay, Fred; Rashford, Bruno Fernandes, Pogba - Cavani. Antrenor: Ole Gunnar Solskajer

În meciul de la Gdansk, Villarreal va lupta în prima sa finală europeană în timp ce Manchester United va disputa al 14-lea joc cu un trofeu european, cel mai recent câştigat fiind UEFA Europa League în 2017.

Villarreal este antrenată de Unai Emery, el aflându-se în ultimul act pentru a cincea oară în 8 ani, performerul unei triple istorice cu Sevilla în 2014, 2015 şi 2016.

De cealaltă parte, Ole Gunnar Solskjaer, fost star al echipei Manchester United, este pentru prima oară în faţa unui meci atât de important. El are în palmares trei trofee ca antrenor, toate cu echipa norvegiană Molde - două campionate şi o Cupă.

În lotul echipei Villarreal se află şi Andrei Raţiu.

Meciul de la Gdansk va putea fi urmărit din tribune de 9.500 de suporteri, care vor putea intra pe stadion cu un rezultat negativ la testul Covid.

Partida va fi arbitrată de francezul Clement Turpin, ajutat de asistenţii Nicolas Danos şi Cyril Gringore.

Rezervă va fi Slavko Vinčić (Slovenia).

În camera VAR se vor afla François Letexier,  Jérôme Brisard, Benjamin Pages (toţi Franţa) şi Paulus van Boekel (Olanda)..

Meciul va fi transmis de Look Sport + şi Look 4K, Digisport şi Telekomsport.


 



 


 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.