Fostul fotbalist Victor Valdes a revenit, vineri, la FC Barcelona, el preluând conducerea tehnică a echipei under 19 A a clubului catalan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Valdes a semnat un contract valabil până în iunie 2020, cu opţiune pentru încă un sezon.

Preşedintele clubulu din Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a afirmat în urmă cu câteva săptămâni că negocierile cu Valdes sunt avansate şi că lipsea doar semnătura.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa under 19 A a FC Barcelona va începe pregătirile la 29 iulie şi în data de 27 august va întâlni, pe noul stadion Johan Cruyff, echipa de juniori a Ajax Amsterdam.

Victor Valdes este considerat printre cei mai mari portari din istoria FC Barcelona, alături de Antoni Ramallets.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.