Legendarul fotbalist brazilian Pele este "încă în curs de tratament şi stabil", potrivit unui comunicat emis de spitalul la care se află în Sao Paulo, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comunicatul spitalului este urmare a unor ştiri din Brazilia, conform cărora începea îngrijirea paliativă după ce nu a răspuns la chimioterapie.

În vârstă de 82 de ani, de trei ori câştigător al Cupei Mondiale, Pele se află de marţi în spital, iar joi seară a spus că este o „vizită lunară de rutină”.

I s-a îndepărtat o tumoare din colon în septembrie 2021.

Comunicatul de sâmbătă a Spitalului Albert Einstein arată că Pele "a avut un răspuns bun la tratamentul pentru îngrijirea infecţiilor respiratorii”. Acesta a adăugat că este supus unei "reevaluări a tratamentului cu chimioterapie”.

Atacantul legendar a fost diagnosticat cu o infecţie respiratorie, iar vineri spitalul a spus că este într-o stare stabilă.

Sâmbătă, noul comunicat spunea că starea lui nu s-a agravat în ultimele 24 de ore.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.