Mijlocaşul italian Marco Verratti a cerut scuze suporterilor echipei Paris Saint-Germain pentru eliminarea din optimile Ligii Campionilor, într-un mesaj postat pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este foarte greu de acceptat o astfel de înfrângere. Meritaţi scuzele noastre. Voi încerca până la final să vă ofer ceea ce meritaţi. Să rămânem împreună, pentru că vor veni zile mai bune", a scris Verratti pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Verratti (@marco_verratti92)

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin acelaşi Mbappe (‘39). Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.



 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.