Tehnicianul Vergil Andronache a declarat, joi seară, că îşi doreşte mult să rămână la FCSB, indiferent de locul pe care l-ar ocupa în staful tehnic. El a mai afirmat că echipa bucureşteană ar fi meritat să se impună în faţa formaţiei Mlada Boleslav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că meritam victoria. Prima repriză a fost echilibrată, dar a doua am controlat-o total, am avut situaţii de gol. Ne-am propus să nu luăm gol, am reuşit asta, din păcate nu am marcat. Şansele sunt 50-50. Un atu este că nu am primit gol şi mergem cu încredere că vom câştiga. (…) Dacă cumva am deranjat pe cineva îmi cer scuze pentru asta, dar m-am gândit doar la echipă, am vrut să transmit un mesaj echipei, că au un antrenor pe care se pot baza. După ce am gândit lucrurile la rece am înţeles că am exagerat. Îmi doresc din tot sufletul să rămân la FCSB, indiferent dacă voi fi antrenor principal sau antrenor secund”, a spus Andronache la ProX.

În ceea ce îl priveşte pe Mircea Lucescu, Vergil Andronache a declarat că acesta a ţinut un scurt discurs motivaţional în faţa echipei: “A vorbit foarte scurt cu noi. Un discurs motivaţional. Le-a spus băieţilor să joace cu determinare”.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, la Giurgiu, scor 0-0, cu echipa Mlada Boleslav, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Partida retur va avea loc joia viitoare, în Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.