Vasili Hamutovski, fostul goalkeeper din Belarus, în vârstă de 43 de ani, se va ocupa de pregătirea tinerilor portari ai Stelei, până când războiul din Ucraina va lua sfârşit. Ultima echipă la care Vasili a activat ca antrenor cu portarii a fost FC Lviv, anunţă clubul stelist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Sunt foarte fericit să revin aici. După 9 zile de război, am plecat în Polonia, iar acolo am primit un telefon de la George Ogăraru. Am acceptat imediat propunerea lui de a mă ocupa de portarii Academiei până se va termina războiul din Ucraina. Aici eu mă simt ca acasă şi de abia aştept să încep treaba”, a spus fostul mare goalkeeper din Belarus, care vorbeşte excelent limba română.
 
După încheierea carierei de sportiv, Hamutovski a fost antrenor cu portarii la Dinamo Minsk, Bate Borisov, Chernomorets Odessa, Dynamo Brest sau FC Lviv.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.