Tehnicianul Vasile Miriuţă va continua să antreneze echipa Dinamo cel puţin până la meciul cu CSM Poli Iaşi, din etapa a XIX-a a Ligii I, programat, sâmbătă, de la ora 20.45.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din cadrul grupării dinamoviste, Miriuţă nu vrea să renunţe la clauza de reziliere din contract şi reproşează conducerii că i-a vândut jucători şi are un lot slab.

Oficialii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare îi reproşează lui Miriuţă că are vestiarul destabilizat şi că nu şi-a asumat vina pentru rezultatele slabe.

Vasile Miriuţă s-a întâlnit, miercuri dimineaţă, cu Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David şi cu finanţatorul Ionuţ Negoiţă: "Eu nu mă iau după zvonuri, a fost pozitivă această discuţie. Sper că voi rămâne la Dinamo până în iarnă, nu am venit să plec după două luni. Sâmbătă trebuie să câştigăm. Şi domnii Negoiţă şi David m-au chemat să-mi spună că mă susţin în continuare".

Oficialii dinamovişti l-au contactat pe Claudiu Niculescu, însă antrenorul celor de la FC Voluntari a refuzat oferta.

După 18 etape, Dinamo este în afara play-off-ului, pe locul 7, cu 24 de puncte, la patru puncte de locul 6, ocupat de Astra Giurgiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.