Antrenorul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat, joi seară, după victoria din partida cu Steaua Bucureşti, scor 2-1, că jucătorii i-au făcut un cadou frumos cu ocazia zilei sale de naştere care a fost în urmă cu trei zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci greu aşa cum ne aşteptam, pentru că Steaua e o echipă bună. Noi am făcut o partidă bună astăzi şi putem spune că am meritat să câştigăm. Am pregătit bine meciul şi am venit să jucăm la victorie. Îi felicit pe jucători. Fără depunctare acum eram în grafic. Dar chiar şi cu această victorie, dacă nu batem la Mediaş etapa viitoare nu am rezolvat nimic. Jucătorii mi-au făcut un cadou frumos de ziua mea", a spus Miriuţă.

Tehnicianul clujenilor consideră că Steaua este principala favorită la câştigarea titlului: "Reghecampf este prietenul meu şi va rămâne prietenul meu. Steaua e o echipă bună, dar le este greu să joace cu aşa puţini spectatori. Ei erau obişnuiţi ca publicul să le fie alături. În lupta pentru campionat orice e posibil, dar ei sunt favoriţi pentru că în orice moment pot face două echipe".

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a IX-a, în care ardelenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 76, şi a suferit primul eşec în acest sezon al Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Bud, în minutele 12 şi 63, în timp ce pentru gazde a înscris Tănase, în minutul 20.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.