Fundaşul Raphaël Varane s-a retras din naţionala Franţei la doar 29 de ani. Într-un interviu acordat Canal+ şi care va fi difuzat duminică, fundaşul de la Manchester United vorbeşte despre motivele acestei alegeri, evocând uzura fizică şi morală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am dat totul, fizic, psihic. Când joci la nivel înalt, este ca o maşină de spălat. Jucăm tot timpul, nu ne oprim niciodată. Calendarele sunt supraîncărcate", a spus el.

Varane va deveni în curând tată pentru a treia oară şi vrea să profite de cât mai mult timp alături de familia sa. „Simţeam că parcă mă sufoc. Fotbalistul era pe punctul de a înghiţi bărbatul".

Fundaşul Raphael Varane şi-a anunţat, joi, retragerea din echipa naţională a Franţei, alături de care a câştigat Cupa Mondială în 2018. Varane a spus că a fost o mândrie şi o onoare să joace pentru Franţa, subliniind că este momentul noii generaţii.

El are 93 de selecţii în naţionala Franţei şi a evoluat la trei ediţii ale CM.


 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.