Patronul Ineos, Jim Ratcliffe, are un uşor avans faţă de Qatar în încercarea de a cumpăra Manchester United. BBC relatează că oferta miliardarului britanic de vineri este mai interesantă decât cea a şeicului Jassim bin Hamad al-Thani, vărul emirului Qatarului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Qatar Islamic Bank (QIB) ar fi oferit familiei Glazer aproximativ 5,7 miliarde de euro pentru a cumpăra toate acţiunile clubului.

Ratcliffe ar oferi ceva mai puţin (6,65 miliarde de euro), dar această sumă ar fi doar pentru 69% din acţiuni, ceea ce ar permite familiei Glazer să păstreze 31% din club.

Conform sursei citate. această formulă i-ar putea determina pe proprietarii americani să încline spre Ratcliffe, chiar dacă oferta qatareză includea o răscumpărare a datoriilor clubului de aproximativ 700 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.