Vanessa, văduva lui Kobe Bryant, a declarat, vineri, în faţa unui tribunal, că a fost devastată când a aflat că salvatorii au făcut fotografii la locul prăbuşirii elicopterului în care soţul, fiica ei şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Vanessa Bryant a spus că trăieşte cu teamă că aceste fotografii ar apărea online. "Este precum Covid-19. Odată ce se răspândeşte, nu îl poţi opri”.
 
Superstarul baschetului Kobe Bryant, fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani, şi alte şapte persoane au murit într-un accident de elicopter pe 26 ianuarie 2020, la vest de Los Angeles, California.
 
Vanessa Bryant spune că a suferit o traumă emoţională când a aflat că poliţia şi pompierii din Los Angeles au fotografiat locul accidentului şi victimele înainte de a arăta fotografiile şi altora. Ea solicită despăgubiri din partea comitatului Los Angeles, suma exactă nefiind dezvăluită, relatează AFP..
 
Plângerea sa a fost asociată cu cea a lui Chris Chester, a cărui soţie şi fiică de treisprezece ani au murit şi ele în accident.
 
Mira Hashmall, avocatul oficialităţilor din Los Angeles, a declarat că autorităţile "au lucrat neobosit pentru a păstra aceste fotografii ale locului accidentului în afara domeniului public”.
 
"După peste doi ani şi jumătate, nicio fotografie nu a apărut în mass-media, niciuna nu poate fi găsită online, iar reclamanţii recunosc că nu le-au văzut niciodată”.
 
Alte familii ale victimelor au primit anul trecut despăgubiri de 2,5 milioane de dolari în acelaşi caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.