Real Madrid şi FC Barcelona se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 14.00, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Spaniei, al 175-lea El Clasico în LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Real Madrid s-a impus în 72 de meciuri, FC Barcelona în 69 şi 33 de partide s-au terminat la egalitate. În ultimul duel dintre cele două formaţii disputat în primul eşalon din Spania, FC Barcelona a învins în deplasare Real Madrid, scor 3-2, la 23 aprilie.

Înaintea meciului de sâmbătă, FC Barcelona este lider în clasament, cu 42 de puncte, iar Real Madrid este pe patru, cu 31 de puncte.

“Vrem să profităm de forma noastră bună. Trebuie să fim atenţi la orice situaţie şi la orice detaliu, pentru că în astfel de partide orice detaliu poate înclina balanţa în favoarea ta. Real Madrid este o echipă foarte puternică acasă, cu jucători foarte rapizi, iar atunci când ţi se pare că joci bine şi domini pte poate surprinde cu contraatacuri. Nu suntem favoriţi şi în astfel de meciuri nu contează locul din clasament”, a declarat tehnicianul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, care nu poate conta pe Dembele, Paco Alcacer şi Umtiti, accidentaţi. Din lot nu fac parte nici Arda Turan, Rafinha şi Deulofeu.

De cealaltă parte, Zinedine Zidane spune că Real Madrid este pregătită pentru a face un meci mare şi că starul Cristiano Ronaldo este sută la sută apt de joc. “Suntem pregătiţi pentru a face un meci mare. Ne gândim doar să facem un joc bun împotriva unui adversar care este foarte bun. Dorinţa noastră, ambiţia şi felul în care vom începe jocul vor fi cheile El Clasico. Nu trebuie să ne gândim la diferenţa de puncte. Trebuie să gândim pozitiv. Iar dacă vom pierde, nu va fi decis campionatul. Toate meciurile vor fi finale. Indiferent ce se va întâmpla mâine, vom continua să muncim. Cristiano Ronaldo este bine, este sută la sută bine. S-a antrenat astăzi”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.