Finlandezul Valtteri Bottas (Mercedes) va porni de pe prima poziţie a grilei în Grand Prix-ul de Formula 1 al Marii Britanii, duminică, pe circuitul de la Silverstone, conform rezultatelor din calificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În calificările etapei a zecea a Campionatului Mondial de Formula 1, Bottas a obţinut al zecelea pole position din carieră şi al patrulea din acest sezon.

“Este plăcut. A ofst tot weekend-ul o luptă strânsă. Mă bucur că sunt în top”, a declarat finlandezul.

Poziţia a doua în calificări a fost ocupată de Lewis Hamilton (Marea Britanie/Mercedes), pe trei s-a clasat Charles Leclerc (Monaco/Ferrari), pe patru Max Verstappen (Olanda/Red Bull), pe cinci Pierre Gasly (Franţa/Red Bull), pe şase Sebastian Vettel (Germania/Ferrari), pe şapte Daniel Ricciardo (Australia/Renault), pe opt Lando Norris (Marea Britanie/McLaren), pe nouă Alexander Albon (Thailanda/ Toro Rosso) şi pe zece Nico Hulkenberg (Germania/Renault).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.