Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat, marţi seară, la Digisport, că se gândeşte să renunţe la echipă, apreciind că "aerul din fotbalul românesc nu e deloc respirabil pentru el".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să plec, aerul din fotbalul românesc nu e deloc respirabil pentru mine. Fotbalul este al specialiştilor, nu al patronilor. Eu fac fotbal din responsabilitate sociallă. Federaţia şi Liga au o responsabilitate enormă. Vreau să plec pentru că fotbalul românesc nu produce nimic, e plin doar de angoase, de energii negative. Nu producem spectacol, mai mult mimăm fotbalul, greşeli mari de arbitraj, patroni excentrici.Doar mă enervează, mă scoate din toate circuitele mele.Voi găsi o soluţie să nu distrug cumva clubul ăsta", a declarat Iftime.

El a spus că ar da clubul gratis. "În momentul ăsta l-aş da şi aş pleca rapid. Nu vreau bani, vreau să vină cineva la fotbal măcar trei ani să-l ţină. Suntem cu salariile la zi, nu avem litigii".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.