Preşedintele Clubului Sportiv Rapid, Valentina Caciureac, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că Stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu a fost deja cedat către Compania Naţională de Investiţii şi că reconstrucţia acestuia nu mai poate fi împiedicată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oficialul CS Rapid a precizat că licihidatorul societăţii intrate în faliment, care administra echipa de fotbal Rapid, are unele revendicări legate de bunuri mobile de pe stadion, care nu vor împiedica reconstrucţia.

“Stadionul este inclus în proiectul Euro-2020 şi cu siguranţă se va face, vom avea o arenă nouă. Avem acordul consiliului de conducere şi al ministerului, s-a făcut deja predarea către CNI. Nu are nicio legătură cu vechea societate, lichidatorul revendică nişte bunuri mobile, nu implică terenul, stadionul. Nu are nicio legătură cu proiectul nostru. Nu poate fi împiedicat acest proiect, el merge înainte, arena se va reconstrui. Eu îmi doresc o echipă de fotbal puternică, să vină să joace pe noua arenă, pentru că fotbalul este strâns legat de clubul sportiv, însă îmi doresc ca oamenii să se îndrepte şi spre clubul nostru”, a declarat Caciureac.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Bucureştiul se află printre cele 13 oraşe gazdă ale Campionatului European 2020, pe Arena Naţională urmând a se disputa patru partide de la turneul final.

Guvernul României prin Compania Naţională de Investiţii a iniţiat un program de reabilitare a patru stadioane, Steaua, Dinamo, Rapid şi Arcul de Triumf, uned ar urma să aibă loc antrenamentele echipelor de la Campionatul European. Stadionul Dinamo este singurul dintre cele patru care nu a fost încă cedat către CNI din cauza unui contract de asociere între Clubul Sportiv Dinamo şi Asociaţia FC Dinamo, controlată de fostul acţionar Nicolae Badea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.