Atalanta a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), de Cagliari, într-un meci din etapa a XXIV-a a campionatului italian Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Palomino '64 / Pereiro '50, '68.

Portarul Juan Musso (Atalanta) a fost eliminat, în mintul 53, cu roşu direct, după un fault comis în afara careului.

La Atalanta, a debutat atacantul Valentin Mihăilă, transferat recent de la Parma. El a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Duvan Zapata.

La oaspeţi, Răzvan Marin a fost titular şi a jucat tot meciul. El a iniţiat acţiunea din care Gaston Pereiro a marcat golul de 2-1.

Atalanta se menţine pentru moment pe locul 4, ultimul de Champions League, cu 43 de puncte, dar poate fi întrecută de Juventus, locul 5, cu 42 de puncte, care joacă, tot duminică, pe teren propriu, cu Verona.

Lider este Inter, cu 53 de puncte, echipă urmată de AC Milan, 52 de puncte, şi de Napoli, 49 de puncte.

Cagliari a urcat de pe locul 18, retrogradabil, pe locul 16, cu 20 de puncte.

Duminică se mai dispută jocurile: Bologna - Empoli, Sampdoria - Sassuolo, Venezia - Napoli, Udinese - Torino şi Juventus - Verona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.