După Andrei Ciobanu, Rapid a reuşit astăzi să îl transfere şi pe Valentin Costache, atacantul venit de la campioana CFR Cluj, a anunţat clubul giuleştean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 23 de ani, fostul jucător al campioanei a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire.

„Am fost foarte dorit aici de toată lumea, am simţit asta, ceea ce m-a şi făcut să aleg Rapidul.

Îmi doresc să joc cât mai bine, să marchez, să dau pase de gol şi să-mi ajut echipa.

Îmi place atmosfera de aici, fanii sunt incredibili şi o să facem tot posibilul să fim cât mai sus. Abia aştept să ne susţină, să îi mulţumim şi să fie aproape de noi”, a spus Vali.

Valentin a debutat în Liga 1 pentru Dinamo, în 2015, la numai 17 ani, tocmai într-o partidă cu CFR Cluj. Un sezon mai târziu a fost împrumutat în liga secundă, la CS Afumaţi, după care a revenit la dinamovişti, unde a mai petrecut jumătate de stagiune.

La startul lui 2018, Costache s-a transferat la CFR Cluj, alături de care a câştigat patru titluri de campion şi două Supercupe ale României.

În ultimul sezon, Valentin a evoluat în 35 de meciuri pentru CFR (în Liga 1, preliminariile Champions League, preliminariile Europa League, Conference League şi Supercupa României), reuşind să înscrie de trei ori, toate golurile marcate în prima ligă, având şi două pase decisive.

Mijocaşul de bandă are în CV selecţii la naţionalele României U17, U19 şi U21.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.