Valencia este al patrulea oraş ales, alături de Bologna, Glasgow şi Hamburg, pentru a găzdui una dintre cele patru grupe ale Cupei Davis (14-18 septembrie), în timp ce Malaga va organiza faza finală în perioada 21-27 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După renunţarea oraşului Abu Dhabi, aşteptat iniţial să organizeze faza finală (sferturi, semifinale şi finală) a competiţiei din 21 până în 27 noiembrie, compania lui Gerard Piqué a fost nevoită să-şi revizuiască planurile în regim de urgenţă.

Numit în cele din urmă pentru a primi faza finală, oraşul Malaga lăsase de facto un loc liber pentru a primi una dintre cele patru grupe.

Deşi iniţial Franţa s-a gândit la asta, înainte de a se retrage, aşadar, Valencia va fi cea care va completa oraşele gazdă pentru faza grupelor, cu Glasgow, Hamburg şi Bologna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.