Cu doi jucători eliminaţi, Dinamo a reuşit să scoată o remiză, duminică, scor 0-0, în deplasare, în meciul cu UTA din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Ehmann a fost eliminat, în minutul 42, iar Răuţă, în minutul 78.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au evoluat următoarele echipe:

UTA: Iacob – Vukcevici, Erico, Benga, Şliakov – Isac, Batha – Ubbink, Roger, Dangubici (D. Cardoso '72) - Laukzemis (Otele '56). Antrenor Ionuţ Badea;

Dinamo: Figueiredo – Buleică, Patriche, Jovanovici (Creţu '60), Ehmann, A. Radu – Ivanov, Răuţă, Pierret – C. Matei (Borcea '88), Ivanovski (R. Grigore '90+3). Antrenor Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: Şliakov '28 / Ehmann '36 şi 42, Răuţă '75 şi '78, Figuieredo '90.

Cartonaşe roşii: Ehmann '42, Răuţă '78

Arbitri: Cătălin Popa - Adrian Vornicu, Romică Bîrdeş - Florin Andrei;

Observatori: Szekely Zoltan, Ion Craiu.

Duminică, de la ora 19.55, se dispută meciul FCSB - Chindia.

UTA ocupă locul 10, cu 33 de puncte, la egalitate cu Sepsi, de pe locul 9. Dinamo rămâne pe locul 15, penultimul, cu 13 puncte, la nouă puncte de Gaz Metan Mediaş, de pe locul 15, de baraj. 

Lider este CFR Cluj, cu 64 de puncte, urmată de FCSB, 55 de puncte şi un meci mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.