Fostul atlet Usain Bolt nu va da curs ofertei pe care a primit-o de la gruparea Valletta FC, la care este legitimat Bogdan Gavrilă, a anunţat agentul sportivului, potrivit ESPN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Există mult interes pentru Usain ca fotbalist. Primim în mod regulat astfel de propuneri. Pot confirma că Usain nu doreşte să dea cxurs acestei oportunităţi din Malta”, a spus Ricky Simms.

După acest refuz, Ghasston Slimen, CEO la Valletta FC, a declarat pentru ESPN că oferta este valabilă oricând. “Îi urăm succes lui Usain Bolt în cariera de fotbalist. Oferta Valletta FC este valabilă oricând”, a spus el.

Campioana Maltei, FC Valetta, îi propusese un contract pe două sezoane lui Usain Bolt.

Bolt, multiplu campion olimpic în probele de 100 şi 200 de metri, doreşte o carieră de jucător de fotbal, el alegând Australia pentru start. Usain Bolt a marcat, vineri, primele goluri ca fotbalist, în victoria pe care echipa sa, Central Coast Miners, a obţinut-o, cu scorul de 4-0 (2-0), cu South West United, într-un amical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.