Fostul atlet Jamaican Usain Bolt, multiplu campion olimpic, a sosit, sâmbătă, în Australia, unde se va pregăti pe o perioadă nedeterminată cu echipa Central Coast Mariners.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei australiene, clubul speră că Bolt, în vârstă de 31 de ani, va deveni apt pentru joc atunci când A-League se va relua, în octombrie. Dacă va deveni un fotbalist suficient de bun pentru a evolua în campionat, lui Bolt i se va oferi un contract înainte de startul sezonului.

“Sunt aici ca să-i arăt lumii întregi ce pot face. Am spus de la ultimul meu sezon pe pistă că vreau să joc fotbal şi ştiu că o pot face”, a declarat Usain Bolt la sosirea pe aeroportul din Sydney.

Întrebat cât va rămâne la Mariners, Bolt a răspuns: “Sunt aici pentru totdeauna”.

În vârstă de 31 de ani, recordmanul mondial la 100 şi 200 metri, s-a antrenat în iunie cu echipa norvegiană Stromsgodset, iar în martie cu formaţia germană Borussia Dortmund.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.